Giften

GiftenIk werk niet meer voor mijn geld, maar ik heb wel geld nodig om te kunnen werken.

Sinds april 2013 geef ik per jaar ongeveer twintig gratis cursussen en nog meer lezingen door heel Nederland en Vlaanderen. Ik betaal meestal zelf de reiskosten.

Naast de cursussen en lezingen vertaal, schrijf, redigeer en studeer ik. En ik ben met mijn vrouw Caroline een meenderij aan het opzetten.

Als je een gift wilt geven om mij, mijn zoon en vrouw te steunen, stel ik dat bijzonder op prijs. Elke bijdrage is welkom, geen bedrag is te klein. Het mag een eenmalige of een terugkerende gift zijn. Het fijnste is het als je het overmaakt op mijn rekening:

IBAN: NL94 ASNB 0707 7613 28 t.n.v. M. Siepman, Deventer

BIC: ASNB NL21 (voor donaties vanuit het buitenland)

Doneren via Mollie
Voor bedragen vanaf 10 euro kun je ook gebruikmaken van iDEAL, Bancontact of PayPal (via Mollie):

Bedrag €*In natura

En je kunt natuurlijk ook een donatie in natura doen. Hieronder geef ik een aantal ideeën. Misschien heb je zoiets wel op zolder liggen, of doe je er gewoon niks meer mee. Maar ook als je tweedehands iets tegenkomt houd ik me warm aanbevolen! Waar ik behoefte aan heb:


Legaat

Je kunt mijn werk ook steunen door een legaat in je testament op te nemen. Dit kan een vastgesteld bedrag zijn of roerend of onroerend goed (een boerderij om een meenderij te kunnen realiseren zou niet gek zijn). Neem wel even contact met me op als je zoiets van plan bent.