Naar de Aarde – Laura Vegter

Klik op de cover om een pdf met het interview te openen.

Op 12 oktober 2019 werd het boek Naar de Aarde – Hoe word ik een groene pionier? gelanceerd. Het bevat negen interviews met tien mensen die allemaal vertellen over hoe ze hun leven anders inrichten dan de meeste mensen. Een van de geïnterviewden ben ik, en de titel van mijn hoofdstuk luidt: “Ik werk nooit meer voor geld”. Je kunt het hele interview met mij hier lezen. Er staat ook een verkorte versie op de website van Laura. Daar staan natuurlijk nog meer interviews te lezen.

Het doel van het boek is uiteraard de lezer een zetje te geven om zelf ook te gaan pionieren, tenslotte is dat hard nodig.

Hier vind je een inkijkexemplaar.

Recensies en artikelen

Het boek kost 20 euro en is op veel plekken verkrijgbaar. Het boek is ook in bibliotheek te vinden.

Verkooppunten

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!