Uitgestelde boeken

Het BodemvoedselwebSinds het uitkomen van Het Bodemvoedselweb en Bodem in Balans is het mogelijk om de boeken op mijn cursussen en lezingen te kopen. Maar niet iedereen heeft € 25,- of € 20,- om te spenderen aan een boek. Je krijgt dan weliswaar een naslagwerk waar je nog jaren van kunt genieten, maar voor sommige mensen is dat een hoop geld. En als je gratis naar mijn cursus kunt komen, zou het dan niet geweldig zijn als je ook nog eens naar huis kunt met een gratis boek?

Geïnspireerd door de uitgestelde koffie heb ik derhalve het uitgestelde boek geïntroduceerd: je kunt bij mij een exemplaar betalen, erin schrijven dat het een uitgesteld boek is (met eventueel een boodschap aan degene die hem in handen krijgt) en vervolgens het boek weer aan mij meegeven. Als er in een volgende cursus iemand is die het boek niet kan betalen, dan geef ik het exemplaar gratis mee!

Hoe te betalen?

Bodem in BalansJe kunt een boek te betalen tijdens een cursus of lezing, maar je kunt ook het geld voor een boek overmaken op rekeningnummer NL94 ASNB 0707 7613 28 t.n.v. M. Siepman, Deventer onder vermelding van ‘uitgesteld boek’.

Wil je dat ik er een boodschap in schrijf? Stuur dan even een mailtje naar mail@marcsiepman.nl met de tekst en of je je naam er wel of niet onder wilt.